7 moduri de a preveni o respiratie urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare poate fi extrem de stanjenitoare, insa este un fenomen care afecteaza milioane de persoane. Exista nenumarate cauze care o influenteaza, dar la fel exista si nenumarate moduri de a o preveni. Urmand aceste sfaturi veti scapa de respiratia urat mirositoare si veti avea o igiena orala de invidiat, zi de zi.

iStock_000014562091XSmall

1. Nu uitati sa faceti vizite periodice la dentist.Va recomandam sa mergeti cat mai des la dentist pentru controale periodice si curatari. Doar asa puteti fi siguri ca aveti o igiena orala buna.

2. Spalati-va pe dinti de cel putin doua ori pe zi. Dintii trebuie periati de cel putin doua ori pe zi pentru a elimina tartrul.

3. Folositi in fiecare zi ata dentara. Ata dentara trebuie folosita in fiecare zi. Aceasta ajuta la eliminarea resturilor de mancare dintre dinti care nu pot fi eliminat doar prin folosirea periutei.

4. Folositi apa de gura. Apa de gura este de mare folos. Nu uitati ca apa de gura doar va masca respiratia urat mirositoare cauzata de o problema dentara.

5. Nu uitati sa folositi periuta de dinti si pentru perierea limbii.Ӭ Aceasta va va ajuta la eliminarea bacteriilor.
6. Evitati fumatul. Evitati orice produs din tutun. Tutunul tinde sa usuce gura si poate cauza un miros neplacut.

Chewing gum and mint

7. Evitati sa aveti gura uscata.Daca stiti ca suferiti frecvent de aceasta problema, cereti dentistului sa va prescrie un substitut pentru saliva si nu uitati sa consumati multa apa.

Asta nu e tot.
Iti mai recomandam si