Aparat ortodontic invizibil – ORTHOCAPS

ORTHOCAPS este un sistem de gutiere transparente realizate din material special de ultima generatie care printr-o succesiune bine prestabilita va reduce dizarmonia dentara.

Sistemul ORTHOCAPS constituie o adevarata inovatie.

images

Aparatul invizibil, gutierele transparente detasabile ale aparatului dentar invizibil, aplica o presiune extrem de mica pe dinti pacientilor. Din acest motiv, ele sunt perfect potrivite pentru tratamentul ortodontic pentru adulti si copii.

Gutierele transparente care se folosesc in cadrul acestui aparat dentar invizibil vor reda o noua viata zambetului tau chiar de la inceput. Ele vor corecta vizibil pozitia dintilor zi de zi, chiar in timp ce dormi.

ORTHOCAPS sistemul Twin Aligner® face corectia ortodontica mai usor de realizat si mai greu de vazut! Gutierele transparente hardCAPS, purtate în timpul zilei, raman aproape invizibile pe toata durata tratamentului.

orthocaps

Gutierele transparente pot fi scoase in cateva secunde ori de cate ori aveti nevoie (pentru a va spala pe dinti de exemplu), apoi reintroduse la fel de usor.

Fabricat din material sintetic usor, tratamentul cu aparat dentar invizibil ofera un confort total si nu iti afecteaza discursul absolut deloc. Sistemul de gutiere transparente aparatului ortodontic invizibil a demonstrat rezultate foarte satisfacatoare in tratarea multor probleme ortodontice diferite. Acest sistem poate corecta majoritatea cazurilor de dinți malpositionati. 80-90% din defectele ortodontice se pot trata cu oparat invizibil Orthocaps.

Confort și comoditate fara egal!

Gutiere transparente ale acestui tip de atarat ortodontic invizibil pot fi indepartate in orice moment si sunt fabricate din materiale sintetice flexibile pentru confort de neegalat si comoditate in utilizarea de zi cu zi.

O solutie practica invizibila de tratament ortodontic, o potrivire perfecta pentru stilul de viata activa a pacientilor. Presiunile usoare exercitate sunt perfect echilibrate cu gutierele hardCAPS si ofera corecție blà¢nda, fără durere ortodontica pe tot parcursul zilei. Noaptea, gutierele softCAPS continua tratamentul din punctul in care au lasat hardCAPS determinand o corectare eficienta pe tot parcursul somnului.

zahnkorrektur-orthocaps

ORTHOCAPS sistemul Twin Aligner ® este un sistem dovedit de corecție ortodontic. Mai mult de 500 de doctori specialisti au folosit deja acest tip de gutiere pentru a obține rezultate concludente È™i un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor. Gutierele transparente ale acestui tip de aparat invizibil Orthocaps garanteaza atà¢t ortodontilor cat si pacientilor rezultate vizibile.

Realizarea acestor gutiere transparente se face computerizat, personalizat pentru fiecare pacient in parte, dupa o amanuntita examinare a informatiilor obtinute atat in momentul examenul clinic, cat si a diferitelor examene complementare (radiografii digitale, studiii de model) efectuate de catre medicul specialist ortodont.

Cate ore pe zi trebuie sa poarte pacientii gutierele transparente?

Pacienții trebuie să poarte gutierele transparente Orthocaps circa 20 de ore pe zi. Le pot da jos pentru curatare dar si in timpul mesei.

Sunt aligner orthocaps potrivite pentru pacientii cu risc de reactie alergica?

Gutierele Orthocaps nu conțin metale. Compozitia lor este determinata dupa o atenta examinare a pacientului. Orice risc de intoleranta va fi luat in considerare atunci cand se va alege tipul de material pentru gutierele pacientului.

diploma-Orthocaps-212x300

Asta nu e tot.
Iti mai recomandam si