Curs specializare compozit Micerium

In perioada 23-24 martie 2013, clinica stomatoligica Uzina de Zambete va organiza un curs de specializare in folosirea compozitelor Micerium.

Vom avea placerea sa fim indrumati de dr.Cristina Ghita, care din 1998 sustine cursuri despre adeziune si sisteme adezive precum si despre tehnici de stratificare naturala a rasinilor compozite.

 

banner-HRI-29x8

La acest curs puteti asimila notiuni care, odata intelese, vor putea fi folosite cu usurinta in practica de fiecare zi cu rasinile compozite.

60_50b48c86d9fc3_Micerium3

Vom lucra cu Enamel Plus HRi/Micerium, al carui smalt nano prezinta acelasi indice de refractie cu smaltul natural, fapt ce permite obtinerea unei limite invizibile intre restaurare si dinte. La fel ca si la dintele natural, cu cat mai mult smalt este prezent, cu atat creste luminozitatea restaurarii.
Participantii la curs vor invata sa aleaga corect saturatia de baza a dentinei, sa construiasca nucleul cromatic dentinar si sa aprecieze grosimea corecta a stratului de smalt.
De asemenea, vor completa harta culorii si vor aprofunda cele 5 dimensiuni ale culorii, asa cum au fost introduse de prof. Lorenzo Vanini.

Scopul acestui curs este acela de a invata sa inteleaga ceea ce vad, si, de ce nu, ceea ce fac.
Medicii stomatologi interesati de acest curs pot suna la clinica noastra pentru a primi informatii suplimentare despre posibilitatea participarii la acest curs cat si detalii cu privire la program si pret inscriere.
Nota: numarul de locuri disponibil este limitat

Telefon: 0232.21.52.53 sau 0735.510.295

Asta nu e tot.
Iti mai recomandam si