Mezoterapia

Mezoterapia este o procedura medicala interesanta descoperita în 1952 de medicul francez Michel Pistor și este folosita de femeile din intreaga lume pentru a ajuta la imbunatatirea texturii pielii si revitalizare.

riduri-fata-comparatie

Mezoterapia faciala consta in micro injecții cu ingredientele necesare organismului nostru (pielii) pentru a produce propriul nostru colagen. Procedeul se realizeaza cu ajutorul DERMAPEN-ului. Acesta utilizeaza un dispozitiv de ace foarte fine care prin patrunderea lor in piele creeaza micropori facilitand absorbtia substantelor active. In piele vor patrunde astfel un cocktail de substante nutritive și  ingrediente active revitalizante (vitamine, minerale, acid hialuronic), destinate să re-energizeze tesutul, sa ajute si sa stimuleze metabolismul pielii, producand colagen si devenind astfel mai elastica si cu un aspect mai tanar.

PRODUSE CE POT FI FOLOSITE IN COMBINATIE CU DERMAPEN:

  • Produse capabile sa stimuleze secretia de colagen si elastina
  • Produse ce stimuleaza regenerarea celulara
  • Produse ce contin nutrienti esentiali pentru epiderm si derm
  • Produse ce favorizeaza circulatia sangelui
Picture1

Se amelioreaza  schimbarile create de procesul de imbatranire prin cresterea formarii de colagen in dermul profund.

Intrebari  frecvente:

Ce produs se recomanda pentru obtinerea celui mai bun efect? Rezultate excelente s-au obtinut prin folosirea Mixyal Dimaension in combinatie cu Dermapen-ul. MixYal Dimaension este un cocktail de substante foarte active cu rezultate extraordinare! (http://www.yalart.com/site/en/products/kos-method/mixyal-dimaension.html)

dermapen

Efectul este evident dupa prima sedinta?  Da, rezultatul este evident dupa prima sedinta, dar tratamentul cuprinde 4 sedinte, iar efectul este un unul cumulat.

Cat dureaza efectul? Depinde de stilul de viata al fiecaruia si de ingrijirea ulterioara a tenului.

O data instituit acest tratament, este necesar repetarea lui la un anumit interval de timp? Tratamentul poate fi repetat ori de cate ori pacienta doreste, la interval de cateva luni.

Tratamentul este dureros? Nu, zonele tratate vor fi anesteziate cu ajutorul unei creme inainte de tratament.

Care sunt efectele adverse sau posibile complicatii? Complicatiile imediate pot fi usoara roseata ,un edem (umflatura) moderata a zonei tratate. Acestea sunt tranzitorii si se remit cel mai tarziu in 2-3 zile de la tratament. Pacientii cu teren alergic trebuie sa declare acest lucru. Deoarece nu s-au efectuat studii in ceea ce priveste femeile gravide, nu recomandam acest tratament in perioada sarcinii.

Voi putea sa imi reiau activitatile zilnice imediat dupa tratament? Da, desigur, zonele tratate  vor fi putin modificate de culoare (roseata), dar pacientul poate merge la serviciu  dupa doua ore de la terminarea sedintei de mezoterapie..

Exista afectiuni medicale in  care este contraindicat  tratamentul de mezoterapie? Da, tratamentul este contraindicat la pacientii cu alergii multiple sau alte afectiuni cum ar fi afectiunile cardiace, hipertiroidismul, dermografia, etc. Medicul dvs. va discuta toate acestea inaintea instituirii oricarui tratament.

 

Dr. Raluca Dragomir M.D., D.M.D.

Specialist chirurgie orala si maxilo-faciala

Asta nu e tot.
Iti mai recomandam si