fbpx
preloader

Luni-Vineri: 9:00 – 19:00

Sâmbătă: 9:00 – 15:00 Tătărași / Urgențe

+40 736 510 295

+40 735 510 295

Implanturi dentare

Implantul dentar reprezintă o soluție modernă care permite înlocuirea dinților extrași fără a interveni asupra dinților vecini acestora, de cele mai multe ori întregi.

Indiferent dacă ai unul sau mai mulți dinți lipsă, cea mai bună soluție pentru înlocuirea acestora este implantul dentar deoarece este un tratament minimum invaziv, fără durere sau disconfort, cu vindecare rapidă, care redă în cel mai scurt timp aspectul estetic și funcționalitatea dintelui/ dinților pierduți.

La momentul actual, implanturi reprezintă cea mai biologică modalitate de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă, fiind singura opțiune care nu doar că arată, dar se și simte precum un dinte natural.

Implantul dentar este o rădăcină artificială realizată din titan pur, care este introdusă în maxilar sau în osul mandibular și care se integrează complet în structura osoasă proprie, înlocuind cu succes dintele/dinții lipsă, fără a afecta alți dinți.

Implantul poate înlocui un singur dinte sau poate fi o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, putându-se astfel reconstrui mandibula sau maxilarul.

Implant dentar