fbpx
preloader

Luni-Vineri: 9:00 – 19:00

Sâmbătă: 9:00 – 15:00 Tătărași / Urgențe

+40 736 510 295

+40 735 510 295

Înscriere Proiect - Stagii de practică inovative în domeniul serviciilor stomatologice

Stimați cursanți ai specializării Asistent Medical Generalist din anii de studii 2 și 3 de la școlile posticeale sanitare,

În perioada 30.07.2020 – 29.07.2022, vă invităm să vă înscriți în proiectul Stagii de practică inovative în domeniul serviciilor stomatologice derulat de SC DDD Servicii Medicale SRL și SC Fides Consult SRL.

Obiectivul principal al proiectului este îmbunătățirea ratei de inserție profesională și dezvoltarea de competențe necesare pe piața muncii pentru un număr de 161 de elevi ai școlilor postliceale sanitare din regiunea Nord-Est în domeniul serviciilor de asistență medicală stomatologică.

Participarea la stagiile de practică vă va aduce următoarele beneficii:

  • Stagii de practică la o clinică stomatologică care deține personal calificat, cu experiență semnificativă, în scopul formării practice a asistenților medicali în domeniul stomatologiei;
  • Suport pentru integrarea la locul de practică;
  • Servicii gratuite de consiliere și orientare profesională;
  • Creșterea șanselor de a avea oportunități de angajare;
  • Contact direct cu mediul real de lucru la locul de muncă;
  • Dobândirea de experiență în domeniul serviciilor stomatologice.

Toate activitățile de practică cumulând 52 h, se vor desfășura pe durata unei luni calendaristice, la finalul căreia veți primi o diplomă de participare.

Cursurile teoretice au o durată de 20 de ore și se vor desfășura online.

Activitățile practice au o durată de 32 de ore și se vor desfășura în Iași, în Clinicile Stomatologice “Uzina de Zâmbete”.

Transportul va fi decontat.

Orele se vor desfășura în grupe de cate 8 elevi, iar activitățile practice în sistem de 1-1-1, 1 cursant – 1 medic stomatolog și 1 asistent medical.

La finalizarea cursurilor de către fiecare grupă, cei mai buni 2 cursanți ai grupei vor fi premiați cu suma de 500 de lei.

Pentru a afla mai multe detalii și pentru înscriere, vizitați site-ul https://infostom.ro/ și completați formularul de înscriere online.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Articole similare

ÎNGRIJIREA DINȚILOR ÎN TIMPUL SARCINII

Îngrijirea dinților este extrem de importantă în timpul sarcinii, întrucât schimbările hormonale care au loc în această perioada pot afecta în mod serios sănătatea dentară.

TABLETA DE SANATATE – TVR 3

Dr. Bogdan Dragomir –  Medic Primar Ortodontie și Ortopedie Dento Facială a fost invitat la emisiunea Tableta de sănătate de la TVR 3 și ne-a

Există viață după implantul dentar?

Da, m-am chinuit mult să obțin gluma din titlu…nu mă huiduiți. Nu am pretenția că dețin adevărul absolut în ceea ce privește parodontologia sau stomatologia.

ANUNȚ LANSARE PROIECT

PROGRAMUL OPERAȚIONAL CAPITAL UMAN Axa prioritară 6: Educație și competențe Prioritatea de investiții 10.iv: Îmbunătățirea utilității sistemelor de educație și formare pentru piața muncii, facilitarea