fbpx
preloader

Luni-Vineri: 9:00 – 19:00

Sâmbătă: 9:00 – 15:00 Tătărași / Urgențe

+40 736 510 295

+40 735 510 295

Ortodonție

Tratamentul ortodontic te va ajuta la corectarea poziției dinților și ghidarea dezvoltării oaselor maxilare, astfel încât să ai o mușcătură corectă.

Indiferent de vârstă, chiar dacă nu te-ai născut cu un zâmbet perfect, cu ajutorul ortodonției moderne poți obține o dantură frumoasă și sănătoasă.

Dinții înghesuiți sau strâmbi nu reprezintă doar o problemă estetică, ci și una funcțională care se agravează odată cu trecerea timpului. Scopul principal al unui tratament ortodontic nu este reprezentat de aspectul danturii, ci o funcționalitate corectă. Dacă dantura funcționează bine, este și frumoasă, însă acest lucru nu se aplică și invers.

Aparatul dentar sau aparatul ortodontic este un dispozitiv special, folosit de medicii ortodonți pentru a corecta poziția dinților și a arcadelor (maxilar și mandibulă), pentru a crea spații între dinți, pentru a corecta mușcătura și a ajuta întreaga dantură să se dezvolte în mod corect.

Tratamentele ortodontice moderne realizate de medicii specialiștii de la Uzină pot fi realizate cu aparate dentare mobile, fixe, funcționale sau cu o combinație a acestora. Poți alege între aparate dentare invizibile, translucide, de culoarea dinților, precum și aparate dentare metalice sau autoligaturante. Există cazuri atunci când este necesar un tratament complex, atât ortodontic, cât și chirurgical, pentru corectarea deficiențelor mari de poziție a dinților sau arcadelor.

Dantura | Aparat dentar