fbpx
preloader

Luni-Vineri: 9:00 – 19:00

Sâmbătă: 9:00 – 15:00 Tătărași / Urgențe

+40 736 510 295

+40 735 510 295

Mărire buze

Archives: Services

Mărire buze

Procedurile de mărire a buzelor sunt concepute pentru a face buzele mai atractive prin definirea și mărirea acestora.

Mezoterapie

Mezoterapia reprezintă o tehnică cu ac, neinvazivă şi nedureroasă, efectuată manual sau instrumental, utilizată pentru a avea un aspect plăcut, o piele frumoasă (netedă, fără riduri sau alte probleme estetice).

Stomatologie pediatrică

Este specialitatea stomatologică limitată de vârstă, care desfășoară măsuri de prevenire terapeutice pentru copii și adolescenți (începând cu vârsta de la 4 – 6 luni, până la 18 – 21 ani).

Albire ZOOM!

Considerată albirea cu cele mai bune rezultate, albirea ZOOM! deschide nuanța dinților cu până la 8 nuanțe, având în același timp un sistem special de protecție a smalțului și gingiei.

Fațete dentare

Fațetele dentare fac posibil zâmbetul alb cu dinții perfect aliniați. Se pot realiza din material compozit într-o singură ședință sau din ceramică presată Emax (porțelan), pentru care sunt necesare 2 ședințe.

Radiologie

Radiografiile dentare sunt necesare pentru a stabili un diagnostic dentar corect și complet.

Endodonție

Endodonția este o ramură care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pulpare și a problemelor aferente canalelor radiculare.

Chirurgie

Extracția dentară este cea mai frecventă manoperă chirirgicală care se realizează în cabinetul dentar și constă în extragerea unui dinte sau a unui rest radicular.

Laser dentar

Laserul stomatologic este o tehnologie modernă care ajută la tratamentul diferitelor afecțiuni dentare și la îmbunătățirea esteticii.

Implanturi dentare

Implanturi dentare Implantul dentar reprezintă o soluție modernă și extrem de accesibilp, care permite înlocuirea dinților extra și fără a interveni asupra dinților vecini acestora, de cele mai multe ori integri. Implanturi dentare Estetică dentară Aparate dentare Alte specialități Recomandarea…